En elpejs giver varme og hygge

Når du gerne vil indrette stuen eller et andet rum, og emnet er varme og hygge, er det svært at komme uden om en el pejs. Den kan virkelig være en hyggespreder, der med sit flammespil fanger manges blik. Læs med her og find ud af hvorfor du også skal vælge en el- eller flere el pejse i din indretning.

Den nemme løsning

Der er ingen tvivl om at el pejse er den lette løsning, hvor du blot skal sætte ledningen i stikkontakten og så er du i gang. Det giver dig en let adgang til flammespil og vælger du det, er der ofte mulighed for at slå selve varmeelementet fra, så det kun er flammerne du ser.

Er det god smag, er der sikkert nogen som vil spørge? For nogle kan en el pejs være det samme som en pejse dvd. I dag er der dog flere muligheder inden for pejse på el, der giver dig virkelighedstro flammer, så det er ikke aktuelt længere. En videreudvikling af en pejs på el, er de såkaldte optimyst pejse, hvor der også indgår vanddamp, der virkelig får flammerne til at se fantastiske ud.

Rigtige flammer eller ej

Når du gerne vil have mulighed for “levende ild” i hjemmet, og du samtidig ønsker høj sikkerhed for børn og dyr, er det absolut en godkendt løsning med en el pejs. Det er der flere grunde til.

El pejsen er let at installere og du skal ikke bruge brændsel udover el fra strømstikket. Samtidig er der ingen fare for børn og dyr, da der ikke er rigtige flammer og du kan samtidig slå varmeapparatet fra.

Prisen er forholdsvis lav også når det gælder forbrug af el, og vil du gerne have illustrationen af flammer, kan du udelukkende bruge pejsen til det.

Se det spændende udvalg af pejse til el – lige her på www.biopejs.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *