El pejs et godt valg

Når vintermånederne nærmer sig og vi opholder os mere indenfor i hjemmet, opstår der også større behov for varme og hygge. Brændeovnen har været moderne i danske hjem i mange år, men begynder efterhånden, at blive forældet i vores samfund pga. miljømæssige årsager.

Brændeovnen er årsagen til en stor del af den partikelforurening vi udleder i Danmark, faktisk står brændeovne for hele 71 procent af hele partikeludledningen i Danmark.  Derfor er der opstået alternativer som biopejse og el pejse, så vi som danskere kan bibeholde vores ” hygge” igennem de kolde mørke vinteraftner.

Den Gode stemning

Et produkt som el pejse er en god måde, og nem metode at skabe stemning i hjemmet. El pejsen har en række fordele i forhold til den gammeldags brændeovn. Den er nem at installere i stuen og skal bare tilsluttes et strømstik, så er du hurtig og godt kørende. Der kræves ingen godkendelse fra en skorstensfejer, for også at nævne INGEN skorsten.

Varme i el pejsen kan nemt reguleres så den passer til den ønskede temperatur, og stemning. Den kræver heller ingen brændsel, lighter eller optændingstid. Man tænder bare for el pejsen, og så kommer varmen med det samme.

El pejse og mindre børn

Har man mindre børn i hjemmet er det også en kæmpe fordel at have en el pejs i forhold til sikkerhed. Der er ingen fare for brandskader da der ikke er åben ild, og man behøver ikke at være bekymret for der kan opstå brandskader ved uopmærksomhed. Man kan også vælge at slå varmen fra el pejsen og bare benytte sig af stemningen som flammespillet skaber.

Det store udvalg af el pejse

Går man med tankerne om at anskaffe sig en el pejs, er det vigtigt at søge godt rundt på nettet og kigge på det udvalg der er. Derudover skal man også tage med i overvejelserne, at man skal bruge en strømtilslutning. Derfor skal der være et strømstik i nærheden af hvor pejsen skal stå.

Biopejs.com forhandler el pejse og har et større sortiment af forskellige modeller. Står du evt. med tankerne om at anskaffe dig en el pejs, og har en masse spørgsmål i den forbindelse, så kontakt Biopejs.com. Igennem flere års erfaring som forhandler af el pejse, og et af landets største sortimenter, kan vi hjælpe dig med alle spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *